Odnosi na radnom mjestu

Odnosi na radnom mestu

Poslednjih godina kompanija Sportina Group značajno je proširila svoje poslovanje. Od radnje sa svega dvoje zaposlenih, Sportina je danas izrasla u kompaniju koja zapošljava više od dve hiljade ljudi. Takvim brojem zaposlenih pred kompaniju Sportina Group kao poslodavca postavljeni su sve veći zahtevi koji se moraju ispoštovati kako bi se kompanija dalje razvijala.
Istovremeno su se potrošačke navike kupaca znatno promenile. Sportina Group se spretno suočava s novim izazovima. Da bismo odgovorili na sve veće zahteve tržišta, u svojim redovima želimo prilagodljive, radoznale ljude željne napredovanja. Od zaposlenih očekujemo da uz zadatke za koje su odgovorni, sami postavljaju izazove i tako otkrivaju svoje kvalitete i sposobnosti. Trudimo se da poslujemo profesionalno i odgovorno, poštujući sve kolege. Te vrednosti su određene kako načinom na koji sarađujemo između sebe, tako i načinom, kako se ponašamo do potrošača i partnera.

Naš cilj je kvalitetna i raznovrstna radna sredina u kojoj se naši zaposleni redovno usavršavaju. Na taj način, svesni smo, razvija se i naša kompanija.
Od zaposlenih u Sportini Group puno zahtevamo. Ujedno pa smo za energičnije i one koji žele da napreduju verovatno jedna od privlačnijih kompanija za zaposlenje.


 

»Razvijaj maštu. Odbaci rutinu«
Harry Gordon Selfridge (1856-1947)

  

 

Sportina Group se poslednjih godina
 puno širila.

Počela je sa jednom radnjom i dva zaposlena,

a danas zapošljava 
više od dvije hiljade ljudi.

Ovaj broj saradnika pred kompaniju Sportina Group,

kao poslodavca, postavlja sve veće zahteve.

Sportina Group ih mora ispoštovati kako bi

nastavila da se razvija. 


Šta o poslu u Sportini Group misle naši zaposleni:

 Vladimir Krstović, retail manager XYZ u Crnoj Gori
U Sportina Group radim punih 7 godina. Svoje prve poslovne korake načinio sam u  TC Rodić u Beogradu a nakon toga sam počeo da radim u XYZ radnji u TC Ušće Beograd. 2011 godine dobijam priliku i šansu da se suočim sa najvećim poslovnim izazovom i postanem odgovoran za  XYZ Podgorica, Crna Gora. Kao Manager XYZ radnji u Podgorici i kasnije i XYZ Budva razvijao sam se i rastao zajedno sa svojim timom.  Moj rad nije ostao nezapažen i 2014 godini dobijam priliku i postajem Retail Manager za XYZ CG i odgovoran za premium biznis u Crnoj Gori. Trudio sam se da korak po korak,dan pod dan, lagano I sigurno postanem bolji.  Velika je odgovornost i čast biti vođa najluksuznijih i najprestižnijih radnji u Crnoj Gori. Svakog dana trebamo  biti bolji zbog naših klijenata koji su nam dali povjerenje i podržali nas da je danas XYZ u Crnoj Gori to što jeste. Siguran sam da ćemo zajedničkim naporom i trudom, tu mislim na sebe i svoje kolege, uspjeti da dostignemo cilj a to su zadovoljni i nasmijani klijenti.

 

 

 Vanja Nikić, visual merchandiser u radnjama XYZ u Podgorici i Budvi:
Svoju karijeru u Sportini sam počela da gradim 2008.godine kao vodja kornera na ženskom WHF-u (women high fashion). Kako se firma razvijala, javila se potreba za aranžerom I moji nadredjeni su prepoznali moje talente, što mi je stvorilo šansu da se oprobam kao aranžer radnje. Kroz brojne obuke koje sam prolazila prethodnih godina, sada sam  glavni aranžer radnje XYZ u CG (u Podgorici i Budvi ), koje važe za najelitnije trgovine u Crnoj Gori. Dinamičan posao koji obavljam mi omogućava da izrazim svoju kreativnost i da na taj način doprinesem da izgled naših radnji bude na svjetskom nivou.

 

 

 Irena Jokić, shop manager u Sportina radnji u Podgorici:
U Sportini Crna Gora radim već punih 6 godina. Počela sam kao prodavac u radnji Orsay gdje sam ubrzo uz trud I rad napredovala na mjesto poslovođe. Naredne 4 godine sam se usavršavala  I zbog moje posvećenosti poslu , nakon te 4 godine preuzimam  Sportina  radnju. To je bila velika promjena za mene zbog toga što Sportina ima skroz drugačiji koncept od Orsay radnje a I zastupa više brendova . Zbog svega toga, posao je postao I dinamičniji. Velika je privilegija biti dio Sportine Crna Gora koja prepoznaje kvalitet i ambiciju svojih zaposlenih. Najveću motivaciju da budem još uspješnija u svom poslu mi predstavlja profesionalnost i iskustvo starijih kolega od kojih svakodnevno naučim nešto novo.Naš tim koji čine uigrani i stručni ljudi doprinosi da radnja Sportina bude uvijek korak ispred drugih.

 

 

 SM Bojana Ćirković, shop manager u Orsay radnji u Podgorici

Karijeru u Sportina  group sam počela graditi početkom 2015 godine. Kroz veoma kratak period sam uvidjela prednosti rada u kompaniji u kojoj se izuzetno cijene rad i zalaganje, te pružaju mogućnosti za napredak i usavršavanje. Uz izuzetno stabilne i čvrste kolegijalne odnose, čast mi je da budem lider i dio tima Orsay radnje. Kao shop menadžer Orsay radnje sam veoma inspirisana i pred velikim izazovom da doprinesem još većem uspjehu kompanije.

 

 

 

 

 

 

 


Iz ostalog sadržaja: